Видео мапингът вече се използва, за да разисква теми, важни за

...
Видео мапингът вече се използва, за да разисква теми, важни за
Коментари Харесай

Видео мапинг шоу в полза на обществото

Видео мапингът вече се употребява, с цел да разисква тематики, значими за обществото, по хубав и вълнуващ метод. На тази тематика в " Денят на Фокус “ по Радио " Фокус “ гостуваха визуалните актьори Марин Петков, създател на MP студио и креативният му шеф Страхил Йорданов. Техните видео мапинг шоута към този момент обикалят света. Прожекции в пещери са част от опитите на студиото. Опитваме се да придадем добавена стойност към обществото посредством нашите образни истории, свидетелстваха Петков и Йорданов.

Последният LUNAR фестивал, провеждат от тях, показва хубав сюжет с препратки сред Валери Петров и Шекспир. За младите е значимо да преоткрият сходни имена, измежду които са и татко и наследник Славейкови, регистрираха артистите. Бранденбургската врата също е осветявана 10 пъти от студиото. " Работим в 27 страни, като в този момент имаме шоута в Китай и Мексико. Скоро се върнахме от шоутата си в Дубай и Саудитска Арабия “.

Много искахме да създадем български фестивал по сходство на тези, на които гостуваме. През 2015 година се роди концепцията ни. Миналата година успяхме да я осъществяваме. Липсват ни фрагменти – млади и забавни хора, които да се занимават с анимация у нас. Имаме стажанти от Франция и Испания - с двата от тях продължаваме да работим. Затова искахме да имаме обучителна стратегия по време на LUNAR, която направихме, споделих още създателите.

" С помощта на изкуствен интелект можем да клонираме гласа и облика на дадена персона под формата на холограма. Кандидатствахме в COP28-конференцията за климата на Организация на обединените нации, с концепцията да стигнем до съставителни на политики и бизнеси посредством един от последните ни планове, в които засягаме значими тематики като екологията, да вземем за пример. Оформяме дълготрайни партньорства, а представянето протече феноменално “, регистрираха още Петков и Йорданов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР